Сандра Силаџев со монодрама ќе ги забавува скопјанки за 8. март

Познатата српска актерка и стенд ап комичарка Сандра Силаџев, која стана позната со своите комични објави на социјалните мрежи, на 8 март ќе гостува во кино Фросина, Скопје. За Денот на жената и женските права, таа ќе ја забавува публиката со својата авторска монодрама „Дејт“. Во монодрамата се среќавама се средновечната дама и самохрана мајка Оливера … Continue reading Сандра Силаџев со монодрама ќе ги забавува скопјанки за 8. март

Текстот Сандра Силаџев со монодрама ќе ги забавува скопјанки за 8. март е превземен од Reporter.mk.