Сара Климоска прогласена за европска ѕвезда во подем

Актерката Сара Климоска, е прогласена за Европска ѕвезда во подем. Една од ѕвездните на последниот филм на Милчо Манчевски, „Врба“, наградата ќе ја добие летово во Берлин, кога ќе се доделат и наградите од Берлинале. Климоска е добитник на наградата „Шутинг старс“, што ја доделува платформата Европска филмска промоција и таа се најде меѓу десетте … Continue reading Сара Климоска прогласена за европска ѕвезда во подем

Текстот Сара Климоска прогласена за европска ѕвезда во подем е превземен од Reporter.mk.