Саша Ковачевиќ пред банкрот

Пејачот Саша Ковачевиќ е пред банрот. Тој во емисијата „Шок ток“, изјавил дека бил принуден да го затвори ресторанот во Нов Белград, поради пандемијата со коронавирусот. Пејачот претрпел силен удар поради пандемијата и затоврањето на угостителките објекти и бил принуден да ги отпушти сите вработени. Тој изјави дека жали за ваквата ситуација, затоа што голем … Continue reading Саша Ковачевиќ пред банкрот

Текстот Саша Ковачевиќ пред банкрот е превземен од Reporter.mk.