Сашко Коцев и Јелена Јованова снимаат романтична комедија во Словенија

Сашко Коцев и Јелна Јованова снимаат роматична комедија во Словенија. Филмот  „Нешто слатко“ е  во режија на  Тин Водоповец, а македонските актери ги имаат главните улоги. Снимањето на филмот се уште трае, а тие се во Љубљана од каде Јелена веќе се пофали со фотографија на нејзиниот профил. Сашко Коцев освен што е ја има … Continue reading Сашко Коцев и Јелена Јованова снимаат романтична комедија во Словенија

Текстот Сашко Коцев и Јелена Јованова снимаат романтична комедија во Словенија е превземен од Reporter.mk.