Се дрогирав и ме силуваа 48 часа, актерката Даниела Вестбрук открива мрачни датали од нејзиниот живот

Актерката Даниела Вестбрук не престанува да ја шокира јавноста, како со својот изглед по бројните операции и консумирање недозволени супстанци, така и со признанија од …

Се дрогирав и ме силуваа 48 часа, актерката Даниела Вестбрук открива мрачни датали од нејзиниот живот Прочитај повеќе »

Текстот Се дрогирав и ме силуваа 48 часа, актерката Даниела Вестбрук открива мрачни датали од нејзиниот живот е превземен од Reporter.mk.