Се мажи ќерката на Бил Гејтс по муслимански обичаи, свадбата ќе чини 25 милиони долари

Се мажи ќерката на Бил  и Мелинда  Гејтс. Нивната ќерка  Џенифер Кетрин Гејтс  (25) се мажи со  Најел Насар (30), милионер и професионален возач, кој по потекло е од Египет. Во тек се подготовките за венчавката, што се чини дека ги натера Бил и Мелинда на кратко да се смират, бидејќи биле видени како разговараат … Continue reading Се мажи ќерката на Бил Гејтс по муслимански обичаи, свадбата ќе чини 25 милиони долари

Текстот Се мажи ќерката на Бил Гејтс по муслимански обичаи, свадбата ќе чини 25 милиони долари е превземен од Reporter.mk.