Се обидел да вози по заледен пат со Wrangler, а потоа сфатил дека не оди: Предизвикал верижен судар / ВИДЕО

Сопственик на Jeep Wrangler на потешкиот начин дознал дека иако Wrangler е многу способно теренско возило, не може да се справи со заледени патишта

The post Се обидел да вози по заледен пат со Wrangler, а потоа сфатил дека не оди: Предизвикал верижен судар / ВИДЕО appeared first on ДодајГас.мк.