Се ожени пратеникот Горан Милевски

Пратеникот Горан Милевски и претседател на Либерално-демократската партија се ожени вчера. Тој правеше свадба во еден битолски ресторан.

Милевски е роден во Битола и има 40 години. Тој е дипломиран економист; магистер по бизнис администрација МБА – Менаџмент.

Текстот Се ожени пратеникот Горан Милевски е превземен од Reporter.mk.