Се разведува Бали бег: Најубавиот пар во Турција имаат проблеми во бракот

Деновиве турските медиуми постојано пишуваат за наводниот развод на Бурак Озџивит, и неговата сопруга Фахрије Евџен. Според турските медиуми  нејзиниот брак со Бурак Озџивит е дефинитивно завршен. Актерката паднала во депресија по смртта на нејзиниот татко, кој долго време се борел со рак на желудник. Актерот  сакал да ѝ помогне и се грижел за синот, … Continue reading Се разведува Бали бег: Најубавиот пар во Турција имаат проблеми во бракот

Текстот Се разведува Бали бег: Најубавиот пар во Турција имаат проблеми во бракот е превземен од Reporter.mk.