Се самоуби српскиот актер Бојан Лазаров, скокнал од мост на Ада

Српскиот актер Бојан Лзаров (50) изврши самоубиство, скокајќи од мост на Ада. Тој веќе подолго време се бореше со депресија. Тажната вест за неговата смрт ја објави актерката Јелена Гоќиќ која се прости од него преку Инстаграм. Лазаров ја стекна својата слава со улогите во „Замки“, „Белградска фантомка“, „Мирис на дожд на Балканот“, „Вистина и лаги“, … Continue reading Се самоуби српскиот актер Бојан Лазаров, скокнал од мост на Ада

Текстот Се самоуби српскиот актер Бојан Лазаров, скокнал од мост на Ада е превземен од Reporter.mk.