Се вери дизајнерката Ива Спасовска, Бурак ја побара за жена покрај Ајфеловата кула

Модната дизајнерка Ива Спасовска се вери во Париз, Франција. Веста ја сподели со своите пријатели и следбеници на социјалните мрежи, откако нејзиниот партнер, Бурак Биркан  ја побара …

Се вери дизајнерката Ива Спасовска, Бурак ја побара за жена покрај Ајфеловата кула Прочитај повеќе »

Текстот Се вери дизајнерката Ива Спасовска, Бурак ја побара за жена покрај Ајфеловата кула е превземен од Reporter.mk.