Се за слава: Познат „јутјубер“ има нова автомобилска лудост! / ВИДЕО

На автомобил на Tesla ставил тркала со дијаметар од три метри и го возел наопаку

The post Се за слава: Познат „јутјубер“ има нова автомобилска лудост! / ВИДЕО appeared first on ДодајГас.мк.