Сека Алексиќ не жали за добра кола, вози црн мерцедес од 79.550 евра

Српската пејачка Сека Алексиќ покрај скапа облека, чанти, накит и вилата во Стара Пазова каде што живее со семејството сака и скапи автомобили. Во нејзината …

Сека Алексиќ не жали за добра кола, вози црн мерцедес од 79.550 евра Прочитај повеќе »

Текстот Сека Алексиќ не жали за добра кола, вози црн мерцедес од 79.550 евра е превземен од Reporter.mk.