Секси Тијана на плажа во Грција

Пејачката Тијана Дапчевиќ е на одмор во Грција. Таа е на првиот крак во Посиди, од каде објави фотографии. Ослабена, позира во дреч розев костим за капење. Не е тајна дека последнава година Тијана беше на режим на исхрана, вежбаше и прично ги намали килограмите. Доби и позитивни комнтери дека изгледа одлично.   View this … Continue reading Секси Тијана на плажа во Грција

Текстот Секси Тијана на плажа во Грција е превземен од Reporter.mk.