Селин Дион се појави на Греми наградите, таа со години не е во јавност

Селин Дион се појави на Греми наградите, што беше нејзино прво појавување во јавноста во последните неколку години. Дион се појави како водителка, а кога …

Селин Дион се појави на Греми наградите, таа со години не е во јавност Прочитај повеќе »

Текстот Селин Дион се појави на Греми наградите, таа со години не е во јавност е превземен од Reporter.mk.