Семејството ме одржа во живот, рече Алек Болдвин по несреќата на снимањето

Глумецот Алек Болдвин рече дека по несреќата на снимањето на филмот „Рѓа“, единствено што го одржало во живот е неговото семејство. Тој им се заблагодари и рече дека единствената причина поради која тој денес е жив, се неговата сопруга и деца. „Во изминатите години моето срце беше скршено многупати. Работите никогаш нема да бидат исти … Continue reading Семејството ме одржа во живот, рече Алек Болдвин по несреќата на снимањето

Текстот Семејството ме одржа во живот, рече Алек Болдвин по несреќата на снимањето е превземен од Reporter.mk.