Сестринска модна битка: Иванка и Тифани Трамп

Меланија Трамп непрекинато е анализирана од глава до пети и модно критикувана, но постојано документирани се и стилските избори на другите жени во животот на Доналд.

Неговите две ќерки беа фотографирани во исти креации. Станува збор за бело здолниште и бела блуза со пеплум од Ролан Муре.

Белите креации 37-годишната Иванка ги носеше изминатиов октомври за средбата со Кание Вест во Белата куќа.

25-годишната Тифани се појави со ист стајлинг на обраќањето на Доналд во Претставничниот дом на САД.

Текстот Сестринска модна битка: Иванка и Тифани Трамп е превземен од Reporter.mk.