Сестро ма, никој не сака да не поздравува зашто сме канцери: Зоки Фаци и Лила за борбата со ракот

Зоран Василевски , познат како Зоки Фаци е еден од многуте кои ѝ дадоа поддршка на Лила Филиповска во битката со ракот. И еден од …

Сестро ма, никој не сака да не поздравува зашто сме канцери: Зоки Фаци и Лила за борбата со ракот Прочитај повеќе »

Текстот Сестро ма, никој не сака да не поздравува зашто сме канцери: Зоки Фаци и Лила за борбата со ракот е превземен од Reporter.mk.