Северина ѝ се извини на сопругата на партнерот од јахтата, секс снимката и денес е болна тема за пејачката

Во интревјуто кое неодана го адде за хрватските медиуми, Северина Вучковиќ раскаж и за секс снимката која ја следи во текот на нејзината кариера, а поради која, како што вели, свесна е дека повредила некои луѓе. Сепак, таа не мисли дека на некого му должи извинување, освен на сопругата и децата од партнерот на јахтата. … Continue reading Северина ѝ се извини на сопругата на партнерот од јахтата, секс снимката и денес е болна тема за пејачката

Текстот Северина ѝ се извини на сопругата на партнерот од јахтата, секс снимката и денес е болна тема за пејачката е превземен од Reporter.mk.