Шакира се соочува со уште едно обвинение за неплатен данок

Поп-пејачката Шакира се соочува со уште едно судење, овојпат поради обвиненијата дека на шпанските даночни власти им должи речиси 6,7 милиони евра. Државното обвинителство поднесе …

Шакира се соочува со уште едно обвинение за неплатен данок Прочитај повеќе »

Текстот Шакира се соочува со уште едно обвинение за неплатен данок е превземен од Reporter.mk.