Шакира со критика за филмот „Барби“: Не ми се допаѓа, сакам моите синови да се чувствуваат моќни

Шакира ја краси насловната страница на списанието „Алур“, а во интервјуто даде прилично неочекуван коментар за филмот „Барби“, поради што многумина ја критикуваат на интернет. …

Шакира со критика за филмот „Барби“: Не ми се допаѓа, сакам моите синови да се чувствуваат моќни Прочитај повеќе »

Текстот Шакира со критика за филмот „Барби“: Не ми се допаѓа, сакам моите синови да се чувствуваат моќни е превземен од Reporter.mk.