Шест месеци играв Дота од утро до мрак за да не мислам на паничните напади, Дарко Влогс првпат проговори за анксиозноста

Инфлуенсерот Дарко Јефремов, познат уште како Дарко Влогс, со години живее и работи како камионџија во Чикаго, САД. Со него од неодамна живее и неговата сопруга Даниела од Битола, со која се ожени лани во август. Тој често споделува видеа од неговиот секојдневен живот на Инстаграм, па така и овој пат, кога првпат со солзи … Continue reading Шест месеци играв Дота од утро до мрак за да не мислам на паничните напади, Дарко Влогс првпат проговори за анксиозноста

Текстот Шест месеци играв Дота од утро до мрак за да не мислам на паничните напади, Дарко Влогс првпат проговори за анксиозноста е превземен од Reporter.mk.