Шилегов лавовски се бори со снегот, бидете така

Снегот што деновиве непрестано врне, ај што ги затрупа улици по градовите и автопатишта низ земјава, им отвори работа на „Македонијапат“ и службите за чистење. И додека снегот ги покри  улиците, забавата пак е на социјалните мрежи. Редакцијата на „Репортер“ ги избра некои од најинтересните твитови:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10214825837173669&id=1058379315

Текстот Шилегов лавовски се бори со снегот, бидете така е превземен од Reporter.mk.