Ширел зарази и ги уценувал зајчиците на секс, валканите тајни во вилата на Хју Хефнер

Некогашниот најголем плејбој на светот, Хју Хефнер, изгради издавачка империја благодарение на продажбата на магазинот „Плејбој“ со голите жени на насловните. Негоивот стил на живот беше сон на многу мажи. Но, се испостави дека зад тој гламур и хедонизам се кријат валкани игри. Хефнер, основачот и поранешен сопственик на легендарниот магазин за мажи „Плејбој“, почина … Continue reading Ширел зарази и ги уценувал зајчиците на секс, валканите тајни во вилата на Хју Хефнер

Текстот Ширел зарази и ги уценувал зајчиците на секс, валканите тајни во вилата на Хју Хефнер е превземен од Reporter.mk.