Штип ечеше од родољубиви песни, за Македонија се пееше во еден глас

Вчеравечер во Штип на плоштадот „Слобода“  беше претено да ги спобере љубителите кои дојдоа на караванот „Македонијо во срце те носиме“. На сцената публиката во …

Штип ечеше од родољубиви песни, за Македонија се пееше во еден глас Прочитај повеќе »

Текстот Штип ечеше од родољубиви песни, за Македонија се пееше во еден глас е превземен од Reporter.mk.