Што ќе се случи ако излезете од Tesla со која управува автопилотот? / ВИДЕО

По серија тестови и рискантни потези, некој се одлучил и на вакво нешто

The post Што ќе се случи ако излезете од Tesla со која управува автопилотот? / ВИДЕО appeared first on ДодајГас.мк.