Шварценегер: Одгледуваме генерации на слабаци, младите мора да се борат и да проаѓаат низ болка

„Одгледуваме генерации на слабаци“, рече помеѓу останатото 76-годишниот Арнолд Шварценегер на гостувањето кај Хауард Стерн. Арнолд има 5 деца, Кетрин (33), Кристина (31), Патрик (30) …

Шварценегер: Одгледуваме генерации на слабаци, младите мора да се борат и да проаѓаат низ болка Прочитај повеќе »

Текстот Шварценегер: Одгледуваме генерации на слабаци, младите мора да се борат и да проаѓаат низ болка е превземен од Reporter.mk.