Симон Трпчевски издаде нов албум за престижната британска куќа „Лин Рекордс“

Македонскиот пијанист со светска слава, Симон Трпчевски, издаде нов албум за престижната британска куќа „Лин Рекордс“. На албумот, Трпечeвsки соработува со романскиот диригент Кристијан Мачелару и …

Симон Трпчевски издаде нов албум за престижната британска куќа „Лин Рекордс“ Прочитај повеќе »

Текстот Симон Трпчевски издаде нов албум за престижната британска куќа „Лин Рекордс“ е превземен од Reporter.mk.