Синан Сакиќ ќе добие музеј во родното место

Легендарниот пејач на народна музика, Синан Сакиќ, кралот на емоциите, ќе добие музеј во родниот крај Лозница. Неогвата сопруга Сабина на тринаесетти октомври, ќе му …

Синан Сакиќ ќе добие музеј во родното место Прочитај повеќе »

Текстот Синан Сакиќ ќе добие музеј во родното место е превземен од Reporter.mk.