Синот на Весна Бејби се сели кај татко му во САД

Синот на Весна Петрушевска, Кирил Тренкоски, за две недели заминува во САД кај својот татко Јанко Тренкоски. Кирил (17)  оди во Хјустон каде што ќе ја изучи четвртата година од гимназијата, а потоа таму ќе ги продолжи и студиите.Оваа вест ја објави Весна, која вели дека бројат ситно до неговото замнинување. „Броиме ситно со Кирил, … Continue reading Синот на Весна Бејби се сели кај татко му во САД

Текстот Синот на Весна Бејби се сели кај татко му во САД е превземен од Reporter.mk.