СЈО да го преслуша телевоутингот, и на „Твитер“ збунети по гласањето на публиката

Осмото место на Тамара на Евровизија и 58-те гласа што ги доби од телевоутингот ги збунија твитерџиите. Тие цела вечер навиваа, ја поддржуваа и очекуваа Македонија да победи. Забавата на „Твитер“ почна со еуфорија дека Тамара е прва, па ќе треба да градиме нова сала, а заврши со лутина што дијаспората не гласала. Но, се пошегуваа и дека сега СЈО мора да ги преброи гласовите.

Редакцијата на „Репортер“ избра некои од најинтересните твитови.

Текстот СЈО да го преслуша телевоутингот, и на „Твитер“ збунети по гласањето на публиката е превземен од Reporter.mk.