Скап судир на Lamborghini „близнаци“ / ВИДЕО

Ако не е снимено, веројатно малкумина би поверувале дека може да се случи сообраќајна несреќа помеѓу два идентични супер спортски…
Прочитај повеќе

The post Скап судир на Lamborghini „близнаци“ / ВИДЕО appeared first on ДодајГас.мк.