Скараните Ана Бекута и Цеца по шест години се смирија

Ана Бекута откри зошто шест години била лута на Цеца Ражнатовиќ. Aна Бекута кога пред шест години прославила три децении кариера, нејзината колешка Цеца Ражнатовиќ не ја испочитувала и не се појавила на прославата. Порди тоа  настанало недоразбирање меѓу двете пејачи. „Како што се вели, ние сме цивилизирани луѓе. Имавме едно недоразбирање. Во 2015 година, … Continue reading Скараните Ана Бекута и Цеца по шест години се смирија

Текстот Скараните Ана Бекута и Цеца по шест години се смирија е превземен од Reporter.mk.