Скарлет Јохансон одговори на тврдењата за враќање во улогата на Црната вдовица: Кој знае

Скарлет Јохансон ја толкуваше Наташа Романоф, попозната како Црна вдовица, во проектите на Марвел. Гледачите можеа да ја видат нејзината трагична судбина во филмот Avengers: …

Скарлет Јохансон одговори на тврдењата за враќање во улогата на Црната вдовица: Кој знае Прочитај повеќе »

Текстот Скарлет Јохансон одговори на тврдењата за враќање во улогата на Црната вдовица: Кој знае е превземен од Reporter.mk.