Слаткар: У оваа вукојебина све се решава со јеби га

Слаткар и Таско го промовираа новиот спот „Марадона“ кој за само два дена има над 200 000 прегледи. Приказната за парите по кои трчеме како Мардона и спотот снимен на стадион, гледајте го видеото…

Текстот Слаткар: У оваа вукојебина све се решава со јеби га е превземен од Reporter.mk.