Снуп Дог тужи голем трговски ланец: „Волмарт“ има „ѓаволски заговор“ да ми го уништи бизнисот со житарки

Американските рапери Снуп Дог и Мастер Пи, чии вистински имиња се Кордозер Калвин Броудус и Перси Милер, поднесоа тужба против „Волмарт“ и „Пост консјумер брендс“, …

Снуп Дог тужи голем трговски ланец: „Волмарт“ има „ѓаволски заговор“ да ми го уништи бизнисот со житарки Прочитај повеќе »

Текстот Снуп Дог тужи голем трговски ланец: „Волмарт“ има „ѓаволски заговор“ да ми го уништи бизнисот со житарки е превземен од Reporter.mk.