„Со голотија и гаќички стигнав до Холивуд“ -Златко Јовановски за успехот во светската мода

Модниот дизајнер Златко Јовановски на јавноста ѝ стана познат уште пред неколку години, кога со своите креации се претстави на модната недела во Лондон. Одеднаш јавноста дозна за младиот моден дизајнер од Тетово, кој со круна на глава се движеше по модната писта заедно со своите манекенките облечени во неговите несекојдневни модели. За него се … Continue reading „Со голотија и гаќички стигнав до Холивуд“ -Златко Јовановски за успехот во светската мода

Текстот „Со голотија и гаќички стигнав до Холивуд“ -Златко Јовановски за успехот во светската мода е превземен од Reporter.mk.