Со музички документарен филм ќе биде отворен фестивалот „Синедејс“

Младинскиот културен центар го најавува 23. издание на „Синедејс“ кое ќе трае од 11 до 17 јули, а воедно и отворањето на фестивалот на 11 …

Со музички документарен филм ќе биде отворен фестивалот „Синедејс“ Прочитај повеќе »

Текстот Со музички документарен филм ќе биде отворен фестивалот „Синедејс“ е превземен од Reporter.mk.