Соме и Мелита се во коректен однос заради мене, а коментарите за мајка ми не ги читам: Искрено со Барбара Ракичевиќ

Барбара, ќерката на Мелита Ракичевиќ, неодамна славеше матура. Таа заврши во гимназијата „Јосип Броз-Тито“, а за матурската вечер таа избра фустан во боја на шампањ, …

Соме и Мелита се во коректен однос заради мене, а коментарите за мајка ми не ги читам: Искрено со Барбара Ракичевиќ Прочитај повеќе »

Текстот Соме и Мелита се во коректен однос заради мене, а коментарите за мајка ми не ги читам: Искрено со Барбара Ракичевиќ е превземен од Reporter.mk.