Сопругата на Брус Вилис пишува книга за животот, по неговата дијагноза

По дијагнозата на деменција на Вилис, Ема Хеминг Вилис објавува книга за грижата за нејзиниот сопруг, пишува „People“. Во неа таа ќе пишува за нејзината …

Сопругата на Брус Вилис пишува книга за животот, по неговата дијагноза Прочитај повеќе »

Текстот Сопругата на Брус Вилис пишува книга за животот, по неговата дијагноза е превземен од Reporter.mk.