Сопругот ја уценува Тања Савиќ да му се врати, ако сака да си ги види децата

Пејачката Тања Савиќ изјави дека нејзиниот сопруг Душан Јованчевиќ ја уценува и бара од неа да му се врати назад, ако сака да си ги види нејзините деца. Душан и ги зема двајцата синови на Тања и заедно со нив замина во Австралија. Пејачката веќе неколку месеци не е во можност да се види со … Continue reading Сопругот ја уценува Тања Савиќ да му се врати, ако сака да си ги види децата

Текстот Сопругот ја уценува Тања Савиќ да му се врати, ако сака да си ги види децата е превземен од Reporter.mk.