Сопругот на Индира Кастратовиќ во авион со „антички Македонци“

Ракометниот тренер Зоран Кастратовиќ, сопруг на ракометарката Индира Кастратовиќ, леташе од Истанбул до Скопје. Леташе во економската класа, а во авионот, се погоди да е во друштво со еден …

Сопругот на Индира Кастратовиќ во авион со „антички Македонци“ Прочитај повеќе »

Текстот Сопругот на Индира Кастратовиќ во авион со „антички Македонци“ е превземен од Reporter.mk.