Сопругот на Тања Савиќ не и дава развод, а таа сака да се мажи со 11 години помладиот Мухамад

Пејачката Тања Савиќ среќата ја најде покрај пилотот Мухамед Муки Бешиќ, кој е 11 години помлад, но наводно нејзиниот поранешен сопруг Душан Јованчевиќ не сака …

Сопругот на Тања Савиќ не и дава развод, а таа сака да се мажи со 11 години помладиот Мухамад Прочитај повеќе »

Текстот Сопругот на Тања Савиќ не и дава развод, а таа сака да се мажи со 11 години помладиот Мухамад е превземен од Reporter.mk.