Според „Варајати“, македонскиот режисер Горан Столевски е меѓу најдобрите десет за 2022 година

Списанието за филмска, музичка и театарска уметност „Варајати“ го смести режисерот Горан Столевски на својата листа со режисери што не треба да ги пропуштиме во 2022 година. Македонскиот режисер се најде на листата за неговиот најнов филм „Нема да бидеш сама“, кој ќе има премиера на 28 јануари. „Уште еден неверојатен автор, едуциран во Австралија, … Continue reading Според „Варајати“, македонскиот режисер Горан Столевски е меѓу најдобрите десет за 2022 година

Текстот Според „Варајати“, македонскиот режисер Горан Столевски е меѓу најдобрите десет за 2022 година е превземен од Reporter.mk.