Стефана Димитрова и Даријан Кочоски се невеста и зет на годинешната „Галичка свадба“

Стефана Димитрова и Даријан Кочоски се невестата и зетот на годинешната „Галичка свадба“, што ќе се одржи викендов. Свадбарските обичаи ќе почнат в сабота, 13 …

Стефана Димитрова и Даријан Кочоски се невеста и зет на годинешната „Галичка свадба“ Прочитај повеќе »

Текстот Стефана Димитрова и Даријан Кочоски се невеста и зет на годинешната „Галичка свадба“ е превземен од Reporter.mk.