Стружанецот Славчо Крежески ја објави песната „Одведи ме дома“, oчекува дека иселениците ќе се пронајдат во неа

Музичарот Славчо Крежески, родум во Струга, кој подолг период работи и живее во Швајцарија објави песна и видео спот. Крежески раскажа дека пред извесно време …

Стружанецот Славчо Крежески ја објави песната „Одведи ме дома“, oчекува дека иселениците ќе се пронајдат во неа Прочитај повеќе »

Текстот Стружанецот Славчо Крежески ја објави песната „Одведи ме дома“, oчекува дека иселениците ќе се пронајдат во неа е превземен од Reporter.mk.