Супер идеи за новогодишен маникир

Одминува последниот месец од годината и веќе размислуваме за тоа каде ќе ја дочекаме Новата година и каков ќеизгледаме во новогодишната ноќ.

Во екот на празниците ќе претходат и многу предновогодишни забави со семејството, пријателите и колегите, па внесете го новогодишното расположение во еден детаљ што го носите секаде со вас – вашиот маникир.

Може да ги изберете традиционалните бои на новогодишните празници – црвена и зелена, а може и да сииграте со светкави детали или исцртување празнични мотиви.

 

Текстот Супер идеи за новогодишен маникир е превземен од Reporter.mk.