Светската тенисерка Симона Халеп се омажи со македонскиот бизнисмен Тони Јурук

Една од најдобрите светски тенисерки Симона Халеп се омажи за бизнисмен Тони Јурук кој има потекло од Македонија. Свадбената цермонија беше во нејзиниот роден град Констанца. Халеп и Јурук се Власи и се по потекло од Македонија. Невестата објави фотографии од венчавката, а двојката брачните завети  ги размени во присуство на нивните родители. На свадбата … Continue reading Светската тенисерка Симона Халеп се омажи со македонскиот бизнисмен Тони Јурук

Текстот Светската тенисерка Симона Халеп се омажи со македонскиот бизнисмен Тони Јурук е превземен од Reporter.mk.