Свилар призна дека Саша Поповиќ му помогнал да победи во „Ѕвездите на Гранд“

Поранешниот победник на „Ѕвездите на Гранд“, Душан Свилар, призна дека Саша Поповиќ му помогнал да победи во музичкото шоу, така што му дал совет околу песните што ги спремал за финалето. Тој во емисијата „Гранд магазин“ откри детали од натпреварувањето. „Во еден неформален разговор, многу пред финалето, Саша Поповиќ ни рече: ‘Бирајте песни што сите … Continue reading Свилар призна дека Саша Поповиќ му помогнал да победи во „Ѕвездите на Гранд“

Текстот Свилар призна дека Саша Поповиќ му помогнал да победи во „Ѕвездите на Гранд“ е превземен од Reporter.mk.