Таа е најбогатата актерка на светот: многумина не и го знаат името, а вреди неколку милијарди долари

Џејми Герц и официјално е најбогатата актерка во светот. Иако нејзиното име не е познато на многумина, таа играше улоги во филмовите и сериите „Безгранична …

Таа е најбогатата актерка на светот: многумина не и го знаат името, а вреди неколку милијарди долари Прочитај повеќе »

Текстот Таа е најбогатата актерка на светот: многумина не и го знаат името, а вреди неколку милијарди долари е превземен од Reporter.mk.